Hederlig innsats mot serielederen! – Kristiansand

Hederlig innsats mot serielederen!

Kolstad troner alene på tabelltoppen, mens KRS kjemper for å komme blandt topp-åtte, og dermed sikre plass i sluttspillet. Dagens oppgjør i Aquarama ble ikke så ujevnt som man kunne ha fryktet, selv om Kolstad til slutt, oppskriftsmessig, vinner 27-33!

Kampens første ti minutter var relativt jevne, gjestene vekslet mellom å lede med ett eller to mål. Først etter elleve minutter ble ledelsen større, da Kolstad satte inn 6-9. Gjestene førte resten av omgangen, men klart aldri å riste vertene ordentlig av seg. Ledelsen var en stund oppe i fem mål, men til pause var stillingen 15-19.

Andre omgang ble ganske lik den første, gjestene førte kampen, men klarte ikke å utklasse våre gutter. Det ble spennende mot slutten, da KRS begynte å kutte på Kolstads forsprang. Etter 51 minutter sørget Mikkel Sandholm Mortensen for at ledelsen var nede i tre mål, 25-28, da han satte en sjumeter. Nærmere kom imidlertid ikke våre gutter og Kolstad økte igjen sin ledelse mot slutten av kampen og vant til slutt med seks mål, 27-33.

Herman Bredal Oftedal ble toppskårer for KRS med sju mål, tett fulgt av Mikkel Sandholm Mortensen med seks.

Flere detaljer fra kampen finner du enten i Fædrelandsvennen (+), Klarer KRS å sjokkere mot Norges beste lag? Følg kampen direkte – fvn.no og Landslagsprofilen om KRS-taktikken: – Kjedelig – fvn.no, eller i NHF sin livedekning, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Kolstad | handball.no.

Allerede førstkommende lørdag får KRS en ny sjanse mot Kolstad, når de to lagene møtes i Final8 til semifinale i NM. Billetter til kampen finner du her: F8 – billettsalg (woow.no).