Henrik Øygarden forlenger med KRS! – Kristiansand
Henrik Øygarden. Foto: KRS Topp.

Henrik Øygarden forlenger med KRS!

Henrik Øygarden. Foto: KRS Topp.

Henrik Øygarden har imponert oss etter overgangen til KRS Topphåndball. Det er derfor med glede at vi slipper nyhetene om at han nå har signert en kontrakt som gjør han til KRS-Spiller i ytterligere to sesonger.

Fornøyd spiller

I forbindelse med kontraktsigneringen forklarer Henrik at han er veldig fornøyd med å signere for to nye år med KRS. -«Jeg valgte å signere videre, fordi jeg er ekstremt fornøyd med en god spillergruppe og tilliten jeg får fra trenerne», forklarer Henrik og fortsetter: «Jeg ønsker å videreutvikle meg som håndballspiller, det får jeg i KRS.»

Som en lokal spiller, er det ekstra stas å få kunne spille i en eliteserieklubb ikke langt fra der jeg vokste opp!

Henrik Øygarden

Fornøyd trener

Victor har følgende å si i forbindelse med at Henrik forlenger med klubben vår: «Da Henrik kom til KRS, satt han på masse uforløst potensial. Her har han fått masse tillit og dermed fått ut mye av det som bor i han! Men vi ser at han har mye mer å gå på, så det skal bli spennende å følge utviklinga videre. Henrik har en stort interesse for og vilje til å utvikle seg. Det er derfor svært gledelig at vi får Henrik på laget i ytterligere to sesonger!»