Julehilsen fra KRS Topp – Kristiansand
Foto: Terje Refstad.

Julehilsen fra KRS Topp

Vi er i ferd med å avslutte håndballåret 2022, det har vært et år fylt av både oppturer og nedturer! Av oppturer kan vi nevne det, at vi klarte å beholde plassen i Rema 1000-ligaen, det var svært viktig for oss. Hjemmeseieren mot ØIF Arendal tidligere i høst var også en viktig milepæl, i tillegg til det at vi kvalifiserte oss for Final8 i Arendal siste helga i februar. Nå skal vi benytte juleferien og mesterskapspausen som kommer i januar, til å forberede oss best mulig til vårsesongen, som, for vår del, starter opp med hjemmekamp mot Drammen 5. februar.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle sponsorer, samarbeidspartnere og, ikke minst, tilhengere for året som har gått, uten dere hadde vi ikke klart dette. Vi gleder oss til reisen videre og ser fram til å se dere igjen i 2023!

På vegne av alle i Kristiansand Topphåndball ønsker vi dere ei riktig god jul og et strålende nytt år!

Final8

Vi benytter anledningen til å minne om våre billettpakker til Final8, kanskje er det noen som trenger en julegave i siste liten?

På denne linken, https://portaltravel.qondor.com/final8, finner du billettpakkene som vi har utarbeidet i samarbeid med Vipers Kristiansand og Portal Travel, både for privatpersoner og partnere. Koden til sponsorpakkene er: PARTNERF8.

NB! Det vil ikke være mulig å parkere ved Sør Amfi denne helgen, så vi anbefaler å melde dere på fellestransporten som vi arrangerer.