Klare for kvarten! – Kristiansand

Klare for kvarten!

KRS Topphåndball tok i kveld imot Nordstrand til åttendelsfinale i NM. Det ble en enkel match på hjemmebane, og våre gutter er nå kun en kamp unna Final8 i Arendal i februar.

Enveiskjøring

Nordstrand tok ledelsen i kampen etter 01:45. Pauli Mittun utliknet til 1 – 1 etter 02:15, og derfra og ut hadde KRS full kontroll på kampen. Våre gutter leverte en ordentlig bra førsteomgang og gikk til pause med tolvmålsledelse, 23-11.

Andreomgang ble akkurat så lite spennende som pauseresultatet varslet. KRS hadde full kontroll på kampen, og vinner til slutt med sytten mål, 42-25. Nå er våge gutter kun en kamp, kvartfinale, unna Final8 i Arendal i februar 2023.

En gledelig erfaring fra dagens kamp, er at våre tre lokale unggutter, Kristian Gyberg, Josh Korsvik og Anders Ellingsberg, alle kommer inn og leverer gode prestasjoner! Spesielt gjør Kristian Gyberg en god figur i Sasser Sonns fravær.

Dagens kampsponsor.

Et par morsomme poeng å ta med seg fra dagens kamp: Samtlige utespillere i troppen kom på scoringslista, og Sebastian Schultz Hansen ble KRS sin toppskårer med sju mål, etter kun å ha spilt de siste femten minuttene av kampen.

Du kan lese mer om kampen hos vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), Schultz Hansen med ellevilt innhopp da KRS avanserte i cupen – fvn.no, eller i Håndballforbundets livedekning, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Nordstrand | handball.no.

Ny kamp på søndag

Våre gutter får ikke mye hvile før de skal i ilden igjen! Allerede på søndag kommer Nærbø på besøk til Aquarama. Tre dager før kamp, har allerede 600 billetter fått bein å gå på, så det kan bli godt med folk i hallen på søndag! Er du ikke en av dem som allerede har skaffet deg billett, finner du dem her:

Webhttps://krs.woow.no/#!/match/buy/361
Apphttps://krs.woow.no/goToAPP?bm=361