Klare for NM-kamp på hjemmebane – Kristiansand

Klare for NM-kamp på hjemmebane

Torsdag 20.10.2022 spiller KRS Topphåndball åttendedelsfinale i NM hjemme i Aquarama. Torsdagens motstander er Nordstrand, som til daglig spille i 1. divisjon.

På veien til åttendelsfinalen har Nordstrand slått ut Drøbak/Frogn med 21-34 i andre runde og Tromsø med 20-39 i tredje runde. Tilsvarende har KRS Topp slått ut Skade med 18-45 i andre runde og Ryger Stavanger med 28-34 i tredje runde, før lagene nå møtes til åttendedelsfinale i Aquarama.

Tobbens tanker

Vi har fått tilgang til noen av Tobbens tanker angående åttendedelsfinalen, de finne du her:

-Torsdag er det vinn eller forsvinn mot Nordstrand i NM. Vi var heldige med trekningen og møter et ungt Nordstrand-lag som har spilt sammen i mange år. De har mange spennende spillere og spiller til daglig i 1. divisjon. 

Vi ønsker selvsagt å gå videre til neste runde, så på torsdag betyr seier alt. Spillerne våre ønsker å prestere på et godt nivå og bidra med et stort engasjement. Vi gleder oss og håper å se flest mulig av dere på tribunen i AQ.

Billetter til kampen

Billetter til torsdagens åttendedelsfinale finner du her:

Webhttps://krs.woow.no/#!/match/buy/381
Apphttps://krs.woow.no/goToAPP?bm=381

Final8

Final8 er finalespillet i Norgesmesterskapet (NM) i håndball. Final8 arrangeres første gang i Arendal 24.-26. februar 2023. Da fylles Sparebanken Sør Amfi, Arendal og Sørlandet opp med supportere, håndballentusiaster, store og små ispedd konserter, fanzone og mye mer tre festdager til ende.

På banen skal det kjempes om NM-pokaler for menn, kvinner og juniorer. Det skal spilles semifinaler og finaler denne helgen. Komplett kampoppsett kommer når lagene er klare.

Les mer om Final8 her: Final 8