Klart tap mot Elverum – Kristiansand
KRS - Elverum 10.3.2024. Foto: KRS TOPP.

Klart tap mot Elverum

Etter to ettmålstap tidligere denne sesongen, både i Terningen arena og i semifinalen i Final8, var det et lite håp om poeng til hjemmelaget i dagens kamp. KRS hang med en stund, men det endte til slutt med åttemålstap, 28-36, etter at gjestene ledet 11-17 til pause.

KRS best i gang

KRS – Elverum 10.3.2024. Foto: KRS TOPP.

Det var KRS som først åpnet skåringskontoen og var hjemmelaget var også i ledelsen 2-1, før gjestene fra Elverum tok over føringen på kampen. Elverum etablerte fort en ledelse som, stort sett, vekslet mellom to og tre mål fram til det gjensto fem minutter igjen av omgangen. Da hadde gjestene en god periode, og kunne gå til pause med en seksmålsledelse, 11-17.

Elverum med full kontroll i andreomgangen

Elverum hadde god kontroll i omgangens ti første minutter og ledet 17-24 da kampuret passerte 40 minutter. Så fulgte imidlertid en periode hvor KRS klarte å spise inn på Elverum sin ledelse. Etter 47:30 satte Mikkel Sandholm Mortensen en sjumeter og ledelsen var redusert til fire mål, 22-26. Nærmere kom dessverre ikke våre gutter. Mot slutten av omgangen var gjestenes ledelse oppe i ti mål, men to KRS-mål i løpet av kampens siste minutt, sørget for at dagens kamp endte med et åttemålstap, 28-36.

Eric Nicolay Skonhoft Jensen ble toppskårer for KRS med fem mål, mens Aksel Hangeland Paulsen fikk sin debut i mål i Rema 1000-ligaen.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), KRS yppet seg, men var sjanse­løse mot topp­laget – fvn.no, eller NHF sin livedekning, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Elverum | handball.no.

Neste kamp

Neste kamp for våre gutter nå, er hjemmekampen mot Halden Topphåndball i Aquarama torsdag 21.3.2024 klokka 18:30. Billetter til kampen finner du her: