Köpp flytter til Oslo etter sesongen – Kristiansand

Köpp flytter til Oslo etter sesongen

På grunn av sivil jobb og familieforhold velger Eirik Köpp å flytte til Oslo etter endt sesong. Han vil fortsette håndballkarrierer sin i Fjellhammer.

I forbindelse med at nyheten nå blir kjent, har Eirik kommet med en uttalelse om hvorfor han forlater KRS etter endt sesong.

Først og fremst har jeg lyst til å takke alle som har gjort det mulig for meg å spille i KRS Topphåndball. Alle de som har vært med på reisen og gjort det mulig å bygge opp en eliteserieklubb på 3-4 år. Dette inkluderer både tidligere og nåværende spillere, frivillige, ansatte, tilhengere, støttespillere og sponsorer. Det vil jeg for alltid være takknemlig og stolt av.

De siste 2,5 årene har vært fantastiske og jeg har hatt det utrolig moro med å spille for KRS Topphåndball. Nå har jeg imidlertid blitt noen år eldre og det begynner å bli tid for å flytte ut av guttekollektivet til nye utfordringer. Jeg har fått mulighet til å fortsette min spennende jobb i EY på et større kontor i Oslo kombinert med en kjæreste som også har vært og vil fortsette å bo i Oslo. Dette har vært avgjørende for mitt valg videre.

Det er imidlertid fortsatt ½ år igjen og jeg skal selvfølgelig gi alt for KRS ut sesongen. Jeg ønsker likevel å benytte anledningen til å takke alle som har bidratt og fortsatt bidrar for det dere gjør for klubben og ønsker dere også alt godt for kommende år.

Her er hva Tobben tenker om at Köpp forlater KRS til sommeren:

– Veldig synd at Køpp, som ektefødt Kristiansandsgutt, velger å forlate oss til sommeren. Ville gjerne hatt han med neste år i KRS, men ønsker han lykke til i Fjellhammer.

Vi skal sammen avslutte vår debutsesong i Rema1000-ligaen, og jeg vet at han kommer til å gi alt for oss frem til sesongslutt. Som en av våre to kapteiner (Skillhammar er den andre) har han levd godt opp til våre verdier: Kvalitet, Råskap, Samhold og Engasjement!