KRS-spiller på utlån til ØIF Arendal – Kristiansand

KRS-spiller på utlån til ØIF Arendal

ØIF Arendal sliter med ankelskade på Lars Jakobsen og har derfor inngått en to måneders låneavtale med KRS-spilleren Kristoffer Haugen Pedersen. Låneperioden strekker seg til begynnelsen av desember.

Kristoffer Haugen Pedersen kom til KRS Topphåndball fra nettopp ØIF Arendal høsten 2019. Til oifarendal.no uttaler Kristoffer at han er godt kjent med store deler av spillergruppa fra sin forrige periode i ØIF Arendal, og derfor vet hva han går til. Til samme kilde opplyser trener André Jørgensen Hofstøl at Kristoffer først og fremst er lånt inn som en supplementsspiller til Fiala Gjermundnes og han skryter av KRS Topphåndballs velvilje da ØIF Arendal ønsket Kragerø-mannens tjenester.

Til oss forklarer Tobben at man, når henvendelsen kom fra ØIF Arendal, valgte å låne ut Kristoffer i to måneder.

– Vi håper Kristoffer utvikler seg i nye omgivelser og griper denne muligheten han nå har fått. Vi tror dette er bra for Kristoffers utvikling og at det vil gagne KRS på lengre sikt.

– Han er for tiden litt bak i køen når det gjelder spilletid på sin favorittposisjon hos oss, og får nå mulighet som venstre bakspiller i ØIF.

Til slutt kommer en liten oppfordring fra treneren: – Ta plass Kristoffer, og kom styrket tilbake til oss 5. desember – det er en lang sesong!

Kristoffer Haugen Pedersen deltok på sin første trening med ØIF Arendal i går ettermiddag og er i kamptroppen mot Kolstad i kveld.