KRS Topphåndball ansetter ny daglig leder – Kristiansand

KRS Topphåndball ansetter ny daglig leder

Styreleder Knut Stormyr har inneværende år fungert som daglig leder, men fra 1.september er Thorbjørn Thorkildsen engasjert i stillingen.

Thorbjørn har tidligere jobbet som Soussjef i Pluss Bank (nå Sparebanken Sør) og de siste femten årene, frem til 30.6.21, som assisterende banksjef i SpareBank 1 SR-Bank. Det siste året han han jobbet med prosjekter inn både handel og eiendom, samt vært engasjert i CoWorx sitt arbeid inn mot Gründere og egenetablerer for å hjelpe de til å etablere egne virksomheter.

Etter å ha sittet et år i styret i KRS og sett på det gode grunnlaget som er laget for å få KRS opp i toppen av Norsk håndball, er det utrolig spennende og utfordrende å gå inn i stillingen som Daglig leder. KRS har et stor potensiale, og skal være en klubb som skal kjempe om medaljer i 2025! Den reisen ønsker jeg å være med å bidra til. Det skal nok bli krevende, men samtidig utfordrende og meningsfylt. Det meste ligger godt til rett for å nå målet om medalje i 2025. Dyktige trenere og godt støtte-apparat, en erfaren administrasjon som kan sien saker, og ikke minst gode og langsiktige sponsorer som ønsker å våre med på denne reisen.

Thorbjørn Thorkildsen