KRS Topphåndball rykker opp, og herrehåndballen i byen er tilbake i det gode selskap! – Kristiansand

KRS Topphåndball rykker opp, og herrehåndballen i byen er tilbake i det gode selskap!

Det ble i kveld klart at KRS Topphåndball rykker opp til Rema 1000 ligaen for kommende sesong.

NHF avblåser serien halvveis, og setter søkelys på å få til et spennende sluttspill, samt kvalik for opp/nedrykk. KRS Topphåndball var serieleder halvveis, og er med dette sikret et opprykk.

På denne festdagen har vi tatt en prat med noen involverte ressurspersoner rundt KRS, og stemningen er i taket!

Styreleder Knut Stormyr og sportsjef Tore B Johannessen var sentrale også i KIF sin gullalder, og er nå sentrale i reisen med KRS Topphåndball. De er samstemte om følgende: «Dette er en gledens dag, og nå skal vi ha med oss hele byen på veien mot toppen av norsk håndball. Lokal forankring både på spiller og sponsorsiden har vært en suksessformel nå som tidligere, og så topper vi dette med eksterne innslag som styrker felleskapet!»

Fra administrasjonen uttaler daglig leder, Tommy Egeli i KRS Topphåndball følgende: «Vi skal opp for å krydre Rema 1000 ligaen, og regionen kan glede seg til lokaloppgjør mellom KRS og ØIF det vil lukte svidd av! Stor takk til de beste trenerne, lag, apparat, og ikke minst vårt sterke sponsornettverk som har gjort dette mulig. Reisen er så vidt startet, men nå skal vi glede oss over at visjonene vi jager har rot i virkelighet».

Salgs og Markedssjef, Peder Langfeldt melder: «Kristiansand fortjener et lag i eliteserien, og det er utrolig gøy at vi er tilbake der vi hører hjemme. Som tidligere spiller og trener i KIF, så vekker det følelser å oppleve medvinden KRS har i ryggen nå».

Nå er det bare å glede seg til fortsettelsen, og følg med på vår lokalavis fvn.no for ytterligere info om opprykket!

Les andres dekning av saken: