KRS Topphåndball signerer lokalt talent – Kristiansand

KRS Topphåndball signerer lokalt talent

Josh Korsvik og Tore B. Johannessen.

Josh Korsvik melder overgang fra AK 28 og har signert kontrakt med KRS Topphåndball for de kommende tre sesongene.

Josh har dessverre vært ute med skade denne sesongen, men han er et ungt og spennende lokalt talent som vi regner med å få mye glede av i de kommende årene.

Jeg har alltid spilt håndball for meg selv, jeg har ikke vært så opptatt av om andre ser, eller ikke ser, det jeg oppnår. Dette endret seg med engang jeg nå fikk tilbud om kontrakt med KRS Topphåndball. Det var ekstremt deilig å få annerkjennelse for det arbeidet jeg har lagt ned, og jeg følte meg veldig sett! Jeg er utrolig takknemlig for denne muligheten som har åpnet seg opp for meg. Det skal bli så utrolig gøy å følge utviklingen til klubben, og i tillegg være så heldig å få være en del av den.

Josh Korsvik i forbindelse med kontraktsigneringen.