Landslagsspiller klar for KRS Topphåndball – Kristiansand
Tróndur Mikkelsen. Foto: KRS Topphåndball.

Landslagsspiller klar for KRS Topphåndball

KRS Topphåndball har signert en ny landslagsspiller, Tróndur Mikkelsen er landslagspiller fra Færøyene, og har signert en toårsavtale og slutter seg til troppen før neste sesong.

Tróndur er født 01.07.2000. Han har 10 A-landskamper og 27 mål for Færøyene. Tróndur spiller nå for Ryger Stavanger, hvor han er nå deres toppscore med 110 mål på 15 kamper. Tróndur spiller venstreback/midtback.

I forbindelse med signeringen uttaler Tróndur følgene:

– Jeg velger KRS fordi jeg ønsker at spille på et høyere nivå, hvor jeg kan utvikle meg som spiller.  Jeg har respekt for ambisjonene, og troen på satsningen til klubben. Jeg gleder meg at være en del af KRS truppen de neste to årene.