Lars Eirik Larsen klar for KRS! – Kristiansand
Lars Eirik Larsen. Foto: KRS TOPP.

Lars Eirik Larsen klar for KRS!

Lars Eirik Larsen har signert for KRS fra neste sesong. Lars Eirik Larsen fyller 20 år i løpet av våren og spiller nå for Nærbø. Han anses for et av de største talentene på linjeposisjonen i Norge.

Av meritter kan vi nevne at Lars Eirik var på All-Star Team i U18 EM. Han har 35 kamper og 141 mål for yngre landslag, Europacupgull i 2022 og sølv i 2023, NM-sølv senior 2020 og NM-sølv junior 2023.

I forbindelse med signeringen uttaler Lars Eirik følgende:
– Jeg har valgt å dra til KRS i håp om mer spilletid og får å utvikle meg mer både i angrep og i forsvar. Jeg vet at det skal satses i KRS og det er et prosjekt og en prosess jeg gjerne vil delta i. I tillegg er Kristiansand en veldig flott by og det er en plass som jeg ser fram til å utforske og bosette meg i. Jeg ser veldig fram til å prøve noe helt nytt og komme inn i et nytt miljø og jeg synes det høres veldig spennende ut å komme til KRS.

Victor har følgende å si om nysigneringen:
– Jeg fikk først opp øynene for Lars Eirik under vår treningsleir i Danmark der Nærbø og var og spilte samtidig med oss. Der leverte han gode prestasjoner mot danske ligalag. Lars Eirik er et stort strektalent, han er flink til å gripe ballen, flink med spiller i kropp og han kan rykke i rom. Jeg har fulgt han gjennom sesongen og det har vært med på å forsterke det førsteinntrykket jeg fikk. Han kommer med et stort ønske om å utvikle seg videre og bli en god toveisspiller, og jeg er veldig glad for at han velger å gjøre det her i KRS Topphåndball!

Du kan lese mer om Lars Eirik og signeringen hos vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), KRS signerer stortalent: – Han er fantastisk – fvn.no.