Endelig kamp igjen! – Kristiansand

Endelig kamp igjen!

Etter en lang jule- og mesterskapspause, er det nå klart for kamper igjen. Etter de siste justeringene av smittevernstiltak, kan vi også fylle opp Aquarama med de som ønsker å se kamp igjen.

Februar blir en utrolig viktig måned for KRS. Vi har tre hjemmekamper, 6.2. mot Bergen, 13.2. mot Tønsberg Nøtterøy og 26.2. mot Bækkelaget. Vi møter også Kolstad (9.2.) og Fjellhammer (20.2.) i løpet av måneden. Plasseringsmessig vil trolig mye være avgjort etter disse februarkampene, og vi satser på at vi har de fleste av disse lagene under oss på tabellen når vi går inn i mars måned.

Bergen Håndball

Søndag er det altså Bergen Håndball som kommer på besøk til Aquarama. Før kampen ligger Bergen Håndball på 14. plass på tabellen, mens KRS innehar 10.plassen.

Her er Tobbens tanker omkring kampen:

Endelig hjemmekamp i Aquarama igjen, denne gangen mot Bergen Håndball. Vi håper på mange tilskuere som lager lyd og støtter oss, noe som gjør at vi klarer å prestere godt i 60 minutter. Vi jobber daglig med verdiene våre: Engasjement, Kvalitet, Råskap og Samhold. Dette er enkle ord, men de er helt avgjørende for at vi skal vinne kamper i Rema 1000 ligaen.

Vi gleder oss – håper vi sees!

Hjemmekamper i februar

Vi har ytterligere to hjemmekamper i februar og billetter til dem er allerede lagt ut. Billettene til disse kampene finner du her:

KRS Topp – Tønsberg Nøtterøy 13.2.
– Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/332
– App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=332

KRS Topp – Bækkelaget 26.2.
– Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/334
– App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=334

Vi ønsker å se flest mulig unge håndballspillere på tribunen under kampene våre og tilbyr derfor spesialpriser til regionens ungdoms- og barnelag. Ta kontakt med peder@krstopp.no, så ordner han et spesialtilbud til laget ditt.