Michal Potoczny returnerer til Polen etter endt sesong – Kristiansand

Michal Potoczny returnerer til Polen etter endt sesong

Michal har fått en veldig bra treårskontrakt med moderklubben MMTS Kwidzyn, og returnerer derfor til Polen etter endt sesong. Vi takker Michal for innsatsen han har lagt ned for KRS denne sesongen, og ønsker han lykke til med karrieren videre i moderklubben!

Til oss uttaler Michal følgende i forbindelse med at nyheten ble kjent:

– Jeg har fått et veldig bra tilbud og treårskontrakt fra klubben i min hjemby, så jeg returnere til Polen etter endt sesong. Jeg vil gjerne takke klubben for at de gav meg sjansen, for meg kom muligheten på et veldig bra tidspunkt. Jeg fokuserer nå fullt på sesongavslutningen, vi har mange viktige kamper foran oss. Jeg håper å få se mange av dere i Aquarama resten av sesongen.

MMTS Kwidzyn / Michał Potoczny ponownie w Kwidzynie! (mmts-kwidzyn.pl)