Nå åpner vi billettsalget til NM-kampen mellom KRS Topphåndball og Sandefjord – Kristiansand

Nå åpner vi billettsalget til NM-kampen mellom KRS Topphåndball og Sandefjord

Onsdag 9.9.2020 er det endelig klart for sesongstart. Sesongens første hjemmekamp er NM-kampen mot Sandefjord.

Onsdag 2.9.2020 19:00 åpner vi opp for billettsalget i vår billettapp. Billetter vil kun selges her, hvor betalingen gjøres ved hjelp av vipps. På grunn av covid-19, er det mange begrensninger på arrangementet. Dette får noen praktiske konsekvenser.

Slik ser appen ut. Din billett vil du motta i appen.

Alle som ønsker seg på kamp, ha lastet ned appen til sin telefon. Det er i tillegg lagt inn en begrensning på at hver bruker kun kan kjøpe en billett til den aktuelle kampen. Billetten er personlig, og kan dermed ikke overføres til andre. (Dette er for å lette en eventuell smittesporing.)

Til hver kamp legges det, i tillegg til Sponsor- og VIP-billetter, ut et begrenset antall kampbilletter. Sponsorer og VIP (samarbeidspartnere) må hente ut sine billetter innen tre dager før kamp (72 timer før kampstart). Sponsor- og VIP-billettene hentes ut ved hjelp av en tilgangskode, som sendes ut fra oss på epost. Dersom det er VIP- og sponsorbilletter som ikke har blitt hentet ut ved tidsfristen, vil disse bli lagt ut for salg som ordinære kampbilletter. Dette kommer det i så fall informasjon om på vår hjemmeside. Så følg med, dersom du ikke får sikret deg billett ved salgsstart!

I begynnelsen av årets sesong (inntil det åpnes opp for flere tilskuere), vil vi kun operere med tre billettkategorier:

  • Kampbilletter (ordinære billetter for salg)
  • Sponsorbilletter
  • VIP-billetter (for samarbeidspartnere)

Vi skiller altså ikke mellom voksen, barn eller honnør. Det er heller ikke mulig å «sitte sammen» under kampen, vi har lagt inn tilstrekkelig avstand mellom de tilgjengelige setene. Billetten du kjøper/mottar, gjelder kun for oppgitt plass.

Vi ser frem til at situasjonen normaliserer seg. Da vil vi igjen kunne invitere distriktets barne- og ungdomslag i egne lagdrakter til kamp, vi vil åpne opp for ordinært nett- og dørsalg av billetter, og vi vil kunne innføre flere billettkategorier, som barn og honnør.

Inntil videre vil vi benytte oss av feltene A-F i Aquarama, hvor vi har gjort tilgjengelig 200 seter. Sponsorer/VIP kan velge plasser på alle feltene, mens de ordinære billettene legges ut for salg på feltene A, B, C, D og F. E-feltet er altså, i første omgang, reservert for VIP/Sponsorer. Eventuelle billetter på felt E som ikke er hentet ut tre dager før kamp, vil bli lagt ut som ordinære kampbilletter.

Dersom du leser dette på din telefon, kan du kjøpe billetter til kampen her!