Nimålsseier mot Haslum! – Kristiansand
Haslum - KRS Topp 29.2.204. Foto: KRS Topp.

Nimålsseier mot Haslum!

Etter å ha vist fra, til tider, strålende spill i Final8, var det håp om at våre gutter skulle kunne ta to kjærkomne poeng i kveldens bortekamp mot bronsefinalemotstander Haslum. Slik gikk det også, etter at Haslum ledet med ett mål til pause, hentet KRS-gutta fram storspillet i andreomgang og kunne til slutt reise hjem med en overbevisende nimålsseier, 26-35.

Haslum best i førsteomgangen

Det var våre gutter som kom best i gang og ledet 1-3, etter at Øyvind Frigstad satt ballen i mål etter 4:44. Deretter var det hjemmelaget som tok over føringen og var oppe både i en tomålsledelse flere ganger i løpet av omgangen. De klarte imidlertid ikke å riste KRS av seg, og mot slutten av omgangen var hjemmelagets ledelse ned i ett mål, 14-13.

Tollef er fornøyd! Haslum – KRS Topp 29.2.204. Foto: KRS Topp.

Suveren avslutning på kampen

Det var hjemmelaget som var best i starten av den andre omgangen også, men etter 38:18 var lagene like langt, da Mikkel Sandholm Mortensen satte inn 17-17 fra sjumeteren. Derfra og ut omgangen, var det KRS som hadde kontroll på kampen. Haslum hang med en stund, men i de siste ti minuttene av kampen, herjet KRS med hjemmelaget og gav seg ikke før det sto 26-35 på måltavla. Bjarni Í Selvindi ble toppskårer for KRS med 8 mål, tett fulgt av Sasser Sonn med sju.

Du kan finne mer informasjon om dagens kamp hos vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), Storseier for KRS etter ellevill snuoperasjon – fvn.no, og hos håndballforbundet, Live kamp, Haslum HK – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

God stemning i garderoben etter kampen! Haslum – KRS Topp 29.2.204. Foto: KRS Topp.