NM-BRONSE TIL KRS! – Kristiansand
Bronsemedalje i NM! Final8: KRS - Haslum 25.2.2024. Foto: Terje Refsnes.

NM-BRONSE TIL KRS!

Dersom det skulle bli noen medaljer på KRS denne sesongen, var det i dagens kamp det måtte gjøres. Premissene var klare: Final8 og NM-bronsefinale mellom KRS Topphåndball og Haslum. Etter gårsdagens gode forestilling mot Elverum i semifinalen, var det et reelt håp om at våre gutter kunne hente hjem medalje fra dagens finale.

Jevn førsteomgang

Final8. Bronsefinale KRS – Haslum 25.2.2024. Foto: Terje Refsnes.

Det var KRS som stod for kampens første mål, men lagene fulgte hverandre tett de første 17-18 minuttene. Så hadde KRS en god periode, og var på det meste oppe i en tremålsledelse, 13-10. Haslum klarte imidlertid å hente inn ledelsen, og det ble en jevn avslutning på omgangen, som til sutt endte 17-17.

Spennende andreomgang

Det var KRS som hadde best kontroll i den første halvdelen av andreomgangen og var opp i en firemålsledelse ved flere anledninger. Haslum hadde imidlertid ingen planer om å gi seg, og de hentet inn ledelsen slik at det ble noen svært spennende avslutningsminutter på kampen.

Med knappe fem minutter igjen av kampen, sørget Preben Nor-Varhaug for en tomålsledelse, da han satte inn 32-30. I sluttminuttene var det ingen tvil, bronsen skulle hjem til Kristiansand! Anført av en strålende Herman Bredal Oftedal, klaffet alt i sluttminuttene, og KRS Topphåndball vant til slutt 36-31.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), KRS vant NM-bronse etter nervedrama – fvn.no, eller NHF sin livedekning, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Haslum HK | handball.no.