Nøkkelkamp mot Sandnes – Kristiansand

Nøkkelkamp mot Sandnes

Det spisser seg til i sesongavslutningen. Med to seriekamper igjen av sesongen, kjemper våre gutter kampen om å unngå kvalifiseringskamper om opp- og nedrykk. Vi rykker uansett ikke direkte ned, men det hadde vært det mest behagelige å slippe kvalifiseringskamper mot laget som havner på andre- (13.plassen) eller tredjeplass (12.plassen) etter endt liga-sesong.

Det skal litt til for at KRS skal unngå å måtet ut i kvalifiseringskamper, våre gutter står nå, i realiteten, foran to «cupfinaler» i sesonginnspurten. For å gå forbi Sandnes på innbyrdes oppgjør, må kampen i Aquarama 3.4. vinnes med minst tre mål, i tillegg til at KRS må slå Drammen i siste serierunde, samtidig som at Sandnes taper mot Elverum. I tillegg må både Fjellhammer (Bergen (B) og ØIF Arendal (H)) og Bækkelaget (Halden (B) og Bergen (H)) tape sine to siste kamper.


Litt flaks må vi altså ha. Men skal vi ha noen som helst sjanse til å nå dette målet, er vi avhengige av støtte i fra tribunen! Vi oppfordrer derfor alle som har mulighet til å komme til Aquarama og støtte oss i kampen mot Sandnes onsdag 3.4. klokka 18:30. Billetter til kampen finner du her: