Notat fra Tore B (som var) på kanten – Kristiansand

Notat fra Tore B (som var) på kanten

Sesongoppkjøringen!

Notat fra vår sportslig leder.

Det gjør en tidligere topp-spiller glad å se KRS gutta på trening. Under streng og dyktig ledelse av Gunnar og Kjetil, ser jeg tydelig konturene av et lag. En gjeng med godt trente «gutter», som mer og mer forstår viktigheten av å opptre som et lag.

Tore B. Johannessen

Vi har nå en fin blanding av unge og «litt eldre rutinerte herrer». Denne kombinasjonen er gull verdt. Gull verdt, fordi de rutinerte gir av sin kunnskap til de yngre. For meg er det tydelig å se, at de yngre tar imot den informasjonen de får, og bruker den aktivt i spillsituasjonene. Motsatt vei, så gir de ynge tilbake med en iver og pågangsmot som smitter.

Gøy er det også at vi har et keeperpar som utfyller hverandre på en utmerket måte. De har ulik målvakts stil, og de både utfordrer og utfyller hverandre. Det er bra for laget. Jeg er overbevist om at «Matija og Mathias» sammen vil hjelpe oss i poengsankingen.

Klart det vil bli både oppturer og nedturer i løpet av en sesong, men vi står bedre rustet foran denne sesongen enn vi har gjort på mange år. Nå er det LAGET som er fokus.

Sportslig Hilsen

Tore B «tidligere» på kanten

Faksimile av Tore B. sin spalte «Tore på kanten», Fædrelandsvennen 5.4.1984.