Ny målvakt klar for KRS! – Kristiansand
Loke Peter Brasen. Foto: Kristiansand Topphåndball.

Ny målvakt klar for KRS!

KRS Topphåndball har signert en veldig spennende og solid målvakt på en toårskontrakt fra neste sesong. Loke Peter Brasen spiller i dag for Fjellhammer i Rema 1000-ligaen.

Loke er født 11.12.1997. Han har vist seg frem som en veldig solid målvakt i Rema 1000-ligaen i Norge. Han har U20-landskamper for Danmark og har vunnet bronse i EHF-cupen med Skjern i 2015    

Loke Peter Brasen uttaler følgende i forbindelse med signeringen:

– Jeg valgte Krs Topphåndball fordi jeg har stor tro på det projekt de har gang i. KRS præsenterede et projekt og nogle ambitionerne for at sætte sig på subtoppen i norsk håndbold, indenfor de næste sæsoner. Dette kræver selvsagt mye, men jeg tror på det kan lade sig gøre i KRS, fordi de har rammerne der skal til i en topklub. Sammentidig ser truppen som de sætter sammen for de næste sæsoner vældig spænende ud. Jeg har tro på jeg kan være en bidragende faktor i dette projekt, og ser frem til det. Jeg har forventninger om at klubben, laget og alle rundt om KRS gør alt hvad der skal til for at vi er at finde på de sjove pladser på tabellen i løbet af de næste sæsoner. Så har jeg store forventninge til det at have aquarama som hjemmebane og ser skikkelig frem til at spille foran publikum der, KRS virker som en skikkelig cool håndbold by.