Ny markedssjef! – Kristiansand

Ny markedssjef!

KRS Topphåndball går offensiv til verks, med blikket rettet mot å være den foretrukne samarbeidspartner for næringslivet i byen, hva nettverk og opplevelser angår.

Det er derfor med stor glede vi kan meddele at KRS Topphåndball har inngått samarbeid med det Kristiansands baserte selskapet, Klubbkonsulenten!

Selskapet har velkjente Peder Langfeldt i front, som nå går inn som Salgs og Markedssjef i KRS Topphåndball.

Peder har lang erfaring fra Topphåndball, og har komplementerende ferdigheter å bidra med inn i et allerede ressurssterkt KRS Topphåndball.

KRS er tuftet på historikken som ligger i veggene fra KIF. Det er derfor et klart mål for KRS å gå veien videre med bla en rekke ressurser fra glansdagene.

Peder har med sin erfaring som spiller i KIF, notert seg for ca 200 A-kamper og som trener i 4 år. I tillegg var han sentral i Vipers sin satsing fra 2005-2018 både på Sport og Marked.

Peder og Klubbkonsulenten kommer direkte fra en rolle i salgsavdelingen til ØIF Arendal, og vårt gode forhold til våre venner i Aust gjør at vi kan benytte ressursen Peder fra dags dato.

KRS Topphåndball har lagt bak seg sitt første driftsår, og har nå staket ut kursen for hvordan vi skal nå visjonen om å bli topp 5 i Norge innen 3 år.

En av konsekvensene er at vi nå får Peder Langfeldt ombord, og han gleder seg til å følge opp eksisterende og nye samarbeidspartnere i KRS Topphåndball med umiddelbar virkning!

Velkommen til KRS, nå gir vi gass!