Ny rapport i fra Danmark – Kristiansand

Ny rapport i fra Danmark

Treningsoppholdet i Kolding, Danmark, er nå snart over for våre gutter. Mandagens kamp i mot Mors-Thy omtalte vi i forrige rapport. Her kommer noen linjer om torsdagens kamp i mot KIF Kolding og fredagens oppgjør mot storlaget Bjerringbro-Silkeborg Håndball.

Torsdagsrapport

Anders Lynge

Kampen mot KIF Kolding torsdag var en god kamp fra vår side, vi leder 12-10 til pause etter at Anders Lynge står en veldig god omgang i mål (redningsprosent på 49%!), og at forsvarsspillet hadde en god stigning i forhold til kampen mandag mot Mors-Thy. Kristoffer Pedersen gjør også en veldig god omgang, men laginnsatsen er det som vi vil fremheve mest.

I andreomgang tar Kolding oss raskt igjen og leder 15-12, før vi begynner å score. Derfra og inn følger vi hverandre til sluttsignalet går. Vi taper 25-26 men gjør alt i alt en god kamp.

Lagmøte før torsdagens kamp.

Våre toppscorere i dag var Kristoffer og Preben med fire mål hver. Alle spillerne som ikke er skadet spiller, og alle viser at de vil være med å bidra når sesongen starter.

Rapport fra fredagen

Før fredagens kamp mot topplaget Bjerringbro-Silkeborg Håndball, rakk gutta både en styrkeøkt og en musikalsk teambuildingsøkt med Nikolaj Holmboe, se videoen under.

Fredagens kamp endte 32-39 i favør BSH. Etter hver eneste kamp vi har spilt i Danmark, har nivået på spillet vårt steget. Vi tar med oss god erfaring fra det å spille mot noen av de beste lagene i Danmark.

Høyrekanten vår Mikkel utmerker seg veldig bra under fredagens kamp, han innehar gode kvaliteter ute på kanten. Mikkel ble lagets toppscorer med seks nettkjenninger på seks forsøk. Ellers så utmerker også Kristoffer Pedersen seg, og viser at han ekstremt dyktig i mann mot mann-situasjoner. Kristian Gyberg kom innpå og spilte de siste ti minuttene. Han gjorde en bra figur i forsvar og scoret to mål på to skuddforsøk.

Spillerne med flest mål i fredagens kamp:

  • Mikkel 6
  • Pauli 4
  • Helgi 3
  • Sasser 3
  • Victor 3
  • Øyvind 3

Selv med tre tap, har de tre treningskampene i Danmark vært veldig oppløftende. På lørdagen er det to treningsøkter før laget reiser hjem. Neste helg kan publikum komme å se laget i Aquarama, når Bækkelaget og Ryger (sammenslåingen av SIF og Viking) kommer til Kristiansand for treningskamper.