Ny sølvsponsor! – Kristiansand

Ny sølvsponsor!

Strai Kjøkken Kristiansand har inngått en sponsoravtale som innebærer at de blir med som sølvsponsorer for KRS Topphåndball resten av inneværende sesong og i ytterligere tre sesonger. Dette er vi selvfølgelig strålende fornøyde med!

Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929.

Strai Kjøkken er historien om fire generasjoner Tobiassen. Det begynte med Erling, som i 1929, etter 20 år i USA, bosatte seg på Strai, nord for Kristiansand. Her startet han opp Strai Trevarefabrikk. På begynnelsen av 1950-tallet ga han stafettpinnen videre til sønnene Jens og John. I dag styrer Reidar, Tor Erling og Kåre (tredje generasjon) og Audun, Rannveig, Terje og Jan Frode (fjerdegenerasjon) den solide og framtidsrettede familiebedriften.

Strai Kjøkken har i nyere tid investert tungt i moderne produksjonsteknologi, og leverer årlig over 4000 funksjonelle og stilrene kvalitetskjøkken.

Bedriften har tretten egeneide butikker og et veldrevet forhandlernett over hele Sør-, Øst og Vestlandet.

Monica Lohnås Roland, daglig leder Strai Kjøkken Kristiansand. Foto: Strai Kjøkken.

Flaggskipet Strai Kjøkken Kristiansand er Norges største i sitt slag, med et areal på hele 1550 m2.

Det er i dag 32 ansatte i Strai Kjøkken Kristiansand som leverer kjøkken på privat og prosjektmarkedet i kristiansand og omegn.

Det altså denne butikken som er representert i nettverket med daglig leder Monica Lohnås Roland.

Vi er stolte over å kunne være en del av den spennende satsingen til KRS Topphåndball som ny sponsor. Vi gleder oss til å bli kjent med nettverket og skape gode relasjoner.

Monica Lohnås Roland, daglig leder Strai Kjøkken Kristiansand