Ny spiller klar for KRS Topp! – Kristiansand

Ny spiller klar for KRS Topp!

Den 25 år gamle Nærbø-spilleren Preben Leander Nord-Varhaug har signert kontrakt og er klar for KRS fra og med neste sesong.

Av meritter kan Preben skilte med følgende: 

  • Bronse i NM for junior 2015
  • Gull i NM for junior 2017
  • Sølv i NM for senior 2020.

Her er Tobbens kommentar til signeringen: 

– Preben kommer fra det veldig gode treningsregimet til Nærbø, Han er en toveis spiller med meget god spilleforståelse, og han er like ofte nest sist som sist på scoringer. Preben har ikke fått ut sitt fulle potensial, og det ønsker vi å bidra med. Preben passer også veldig godt inn i laget som type og person.

Preben sin kommentar til signeringen:

Preben i kamp med Victor i Aquarama 1.12.2021

– Jeg har valgt å signere for KRS for jeg syns de har et kjempespennende og profesjonelt prosjekt på gang. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben, treningsmiljøet og de som jobber for at dette prosjektet skal fungere. For min del ønsker jeg å bidra med at klubben skal ta enda noen steg i riktig retning. Fra før av så har jeg vært så heldig å ha blitt trent av Robin tidligere, og vunnet norgesmesterskap junior sammen med han. Vi to har et kjempegodt forhold, og har snakka sammen ofte etter han forlot Nærbø til fordel for Kristiansand. Så han er en stor bidragsyter til overgangen fra Nærbø til KRS. Også er det ikke til å legge skjul på at Kristiansand er Norges desidert flotteste by, som jeg er godt kjent med fra før. 

Jeg ser fram til å flytte ned til Kristiansand, og ikke minst bidra til dette prosjektet som KRS har startet.

Følg også med på mandag, da har vi enda en ny spillersignering å presentere!