Ny spiller klar for KRS Topphåndball! – Kristiansand
Jonas Myreng Elverhøy. Foto: KRS Topp.

Ny spiller klar for KRS Topphåndball!

KRS Topphåndball har signert Jonas Myreng Elverhøy, på en avtale fra neste sesong. Jonas spiller nå i Lugi HF i øverste divisjon i Sverige.

Jonas Myreng Elverhøy. Foto: KRS Topp.

Jonas er født 31.12.2000. Han har gull- og sølvmedaljer i serie, sluttspill og NM for Elverum, sølv i SM for Lugi og 50 juniorlandskamper for Norge. Jonas er venstre back og med sine 204 cm., vil han tilføre oss mye begge veier på banen.  

Jonas Myreng Elverhøy uttaler følgende i forbindelse med avtalesigneringen:
– Jeg valgte Kristiansand fordi jeg tror det er klubben jeg kan utvikle meg mest i og komme meg tilbake i form etter skulderskaden. KRS er en spennende og satsende klubb som jeg har veldig lyst til å være en del av de kommende årene. Jeg kjenner også til flere spillere og folk i klubben og de har pratet varmt om KRS. Dette har selvfølgelig hjulpet meg med valget.