Nytt trenerteam klart – Kristiansand
Sportslig leder Preben Nilsen, ny hovedtrener Victor Jan Skillhammar og medtrener Robin Rosander Haugsgjerd, pressekonferanse 7.3.2023. Foto: KRS Topphåndball.

Nytt trenerteam klart

Krostiansand Topphåndball hadde i dag innkalt til pressekonferanse i Spareskillingsbankens lokaler for å presentere trenerteamet for de kommende to sesongene. Sportslig leder Preben Nilsen kunne der informere om at Victor Skillhammar tiltrer en trenerrolle fra 1.7. og vil sammen med Robin Rosander Haugsgjerd utgjøre klubbens trenerteam de kommende to sesongene.

Victor Skillhammar legger håndballskoene på hylla etter årets sesong og blir ny hovedtrener i Kristiansand Topphåndball. Foto: Terje Refsnes/KRS Topp.

På papiret er Victor ansatt som hovedtrener, men både han og medtrener Robin understreker at de først og fremst skal jobbe som et team, hvor hovedfokus vil være å gjøre spillerne og hverandre gode. Hvordan de faktisk skal fordele oppgaven, finner de ut senere, nå er de begge to opptatt med å fullføre inneværende sesong på en best mulig måte.

Sportslig leder Preben Nilsen forteller at prosessen med å finne ny trener både har vært langvarig og grundig. Victor har vært gjennom fem runder med intervjuer før han fikk tilbudet om jobben, så ingen ting har vært overlatt til tilfeldighetene.

Det nye trenerteamet understreker at lag og klubb har tatt store steg i perioden hvor Tobben har vært i klubben. De neste sesongene skal trenerne, sammen med spillere, administrasjon og sportslig utvalg, bygge videre på det gode fundamentet som nå ligger der, de skal «fortsette på samme sti» som er gått de siste sesongene og videreutvikle det som allerede er bra.

Robin Rosander Haugsgjerd fortsetter i trenerteamet i ytterligere to sesonger. Foto: Terje Refsnes/KRS Topp.

Victor uttrykker at han gleder seg til å tre inn i en ny rolle og komme i gang med samarbeidet med Robin og spillergruppa. De to trenerne har en god dialog, og Robin er veldig optimistisk og ser fram til å jobbe med Victor.

Robin tror de to trenerne vil supllere hverandre bra og at spillererfaringen til Victor vil være positiv å ha med seg.

De to trenerne er utvilsomt utviklingsorienterte trenere, deres hovedmål er å utvikle spillerne og laget. Resultatsmessig ønsker de å utvikle KRS, i første omgang, til å bli et lag som kvallifiserer seg for sluttspillet hver sesong. Så får ytterligere utvikling komme etter hvert.

Vi ønsker de to lykke til med avslutningen av årets sesong og gleder oss til å følge deres videre arbeid!

Du kan lese mer om det nye trenerteamet i Fædrelandsvennen (+): KRS overrasker: Ansetter kapteinen som ny hovedtrener – fvn.no.