Pauli ferdig etter sesongen – Kristiansand
Pauli Mittun i kamp med to ØIF Arendal-spillere. KRS - ØIF Arendal 9.11.2022. Foto: Terje Refsnes/KRS Topp.

Pauli ferdig etter sesongen

KRS Topphåndball og Pauli Mittun har blitt enige om å terminere Paulis kontrakt halvveis i avtaleprioden. Pauli flytter til København etter endt sesong.

Vi tok en kort prat med Pauli og stilte han et par spørsmål.

Hvorfor forlater du KRS Topphåndball ett år før kontrakten løper ut?

Pauli Mittun. Foto: Terje Refsnes/KRS Topp.

– Det er personlige årsaker som spiller inn. Jeg har en kjæreste som bor i Danmark, og det har selvfølgelig ikke gjordt mitt opphold i Norge lettere, at vi har bodd så langt fra hverandre. I tillegg er det et studie, som jeg svært gjerne vil komme i gang med, og jeg tror at det passer bedre for meg å gjennomføre det i Danmark.

I tillegg savner jeg også en mer innholdsrik hverdag, hvor jeg har andre ting å drive på med ved siden av handballen. Og det føler jeg at jeg best kan få til i Danmark. Så det har vært en blanding av mange ting, som har ført meg til denne avgjørelsen.

Hvordan har oppholdet ditt i KRS Topphåndball vært dette året?  

– Oppholdet mitt har været ganske bra. Alle i KRS Topphåndball har tatt mg godt i mot, jeg har ingen ting å klage på der. Det har vært gøy å bli kjent med spillerne, trenerne og folkene på kontoret i KRS, og ellers å få oppleve hvordan det er å være håndballspiller i Norge. Det har også vært gøy å få oppleve norsk kultur og bli kjent med Kristiansand, som jeg synes er en svært fin by.

Til slutt vil jeg bare takke KRS Topphåndball for en, inntil videre, fin sesong, og så håper jeg at jeg kan være med å bidra til at vi når vårt mål, som er en sluttspillplass i Rema 1000-ligaen.

Vi takker Pauli for innsatsen og ønsker han lykke til videre i København, når den tid kommer!