Sasser ferdig etter sesongen – Kristiansand

Sasser ferdig etter sesongen

Vi har i dag fått beskjed om at Sasser Sonn er ferdig i KRS Topphåndball etter årets sesong. Sasser søker nye utfordringer, og avslutter derfor oppholdet i Kristiansand når kontrakten hans går ut ved sesongslutt.

I forbindelse med nyheten, uttaler Sasser følgende til krstopp.no:

– Min tid i Kristiansand har været skøn. Alle folk i og omkring klubben har været fantastiske! En kæmpe tak til alle fans og frivillige som har fået tiden til at flyve afsted. Jeg håper i fremtiden at få lov at prøve mig af i nogen mere eksotiske lande og få mig nogen fede oplever med min familie. Mit bedste minde med KRS er nok Final8 i fjor, fed kulisse og veldig bra Håndball!

Dette er hva Victor har å si om avgjørelsen:

– Det er trist å miste en god håndballspiller, men fremfor alt å miste en fin gutt. Jeg synes Sasser hatt god utvikling hos oss, og han har vært en bauta, både på trening og i kamp. Han har nå ytret et ønske om å prøve noe nytt og ta neste steg i karrieren, og i og med att kontrakten hans går ut etter denne sesongen, har vi blitt enige om å avslutte samarbeidet for denne gang.

Vi takker Sasser for innsatsen, er glade for at vi får beholde han ut sesongen og ønsker han lykke til videre i karrieren!