Seier i første treningskamp! – Kristiansand
Fa seriekampen mellom KRS og Runar 14.12.2022. Foto: KRS Topp.

Seier i første treningskamp!

Fredag spilte KRS treningskamp mot Runar i Birkeneshallen. Ett veldig flott arrangement med ett hundretall mennesker på tribunen.

Her er Victor sin rapport fra kampen:

«Vi starter kampen dårlig, og havner fort under med fem-seks mål. Vi har mange tekniske feil fremover og får mange kontra imot oss. Etter femten minutter får vi bedre kontroll og begynner at ta inn på Runar. Til pause ligger vi to-tre mål bak.

I andre omgang starter vi mye bedre, vi spiller mye bedre bakover, og istedenfor å bli kontra på, er det vi som kan kjøre kontringer. Basert på at vi bare har vært i gang i halvannen uke, spiller vi en god andre omgang og begynner at få til forsvarsspillet. Vi vinner også duellene fremover. Til slutt vinner vi 33-31, og kampen ga oss noen fine svar på hvor vi står og hva vi trenger at trene mer på.

Gledelig å se mange av våre nye spillere på banen, og et veldig fint innhopp av den unge keeperen Aksel Hangeland Paulsen, født i 2005.«