Oppkjøringen til sesongen 2023/24 er i gang – Kristiansand
Birkenes IL og Strømmen Glimt arrangerer treningskamp mellom KRS Topp og Runar i Birkeneshallen 28.7.2023 klokka 18:00. Fri entré! Illustrasjon: Birkenes IL/Strømmen Glimt.

Oppkjøringen til sesongen 2023/24 er i gang

Gutta er nå tilbake fra ferie og sesongoppkjøringen er i full gang! KRS Topphåndball starter årets sesong med bortekamp mot Fjellhammer 2.9.2023! Programmet frem mot seriestarten er fullpakket.

Det første som står på programmet er treningskamp mot Runar i Birkeneshallen fredag 28.7. klokka 18:00. (Kampen arrangeres av Birkenes IL og Strømmen Glimt, og det er gratis adgang.)

Showkamper 2023. Illustrasjon: Generation Handball.

Mandag 31. juli reiser gutta til Danmark for å spille showkamper i Generation Handball 2023, mandag møter vi Vendsyssel Håndbold, tirsdag møter vi Grindsted GIF og på torsdag er det HØJ Elite Håndbold som er motstandere. I tillegg til showkampene/treningskampene, blir det også tid til håndballtreninger, styrketrening, møter og teambuilding mens vi er i Danmark.

Uken etter Danmarksturen spiller vi treningskamp mot ØIF Arendal i Arendal på onsdagen, før vi drar til Nærbø for flere kamper mot norske motstandere i helgen.

Vi avslutter sesongoppkjøringen med to kamper på hjemmebane i Aquarama mot Sandnes, fredag 25. august klokka 17.00 og lørdag 26. august klokka 12.00.

Dette blir en intensiv periode som skal sørge for at gutta er klare til seriestart!