Siste ukes treningskamper – Kristiansand
Sesongoppkjøringen er i gang! Foto: KRS Topp.

Siste ukes treningskamper

Sist uke spilte vi to treningskamper. Her følger en liten oppsummering. Nå venter en kort uke for guttene, der de kan få hvilt kroppene etter en lang og tung periode. Husk treningskampen mot Sandnes klokka 17:00 den 25. august i Aquarama!

Bergen Håndball

På lørdag tok vi turen til Nærbø for å spille kamp mot Bergen Håndball. Kampen starter sløvt, og vi lå under med 6-2 etter ti minutters spill. Vi slet spesielt fremover, men klarte etter hvert å følge de prinsippene vi ønsker å forholde oss til i forsvar.

Illustrasjon: Nærbø IL.

Målvaktene sørger for en del redninger, noe som gjør at vi kjemper oss inn i kampen igjen, og til pause er stillingen 13-13. Andre omgang bølger frem og tilbake, vi står fortsatt bra bakover, men sliter med å score mål. I kampens siste angrep lykkes Bergen å score, og kampen slutter uavgjort, 23-23.

Begge våres keepere står veldig godt bak ett hardtarbeidende forsvar. Mye positivt at ta med seg fra denne kampen.

ØIF Arendal

De fleste har kanskje fått med seg referatet fra ØIF Arendal-kampen på Facebook eller Instagram, men vi tar det med her like vel.

På onsdag spilte vi en kamp mot naboen ØIF Arendal. Kampen fant sted i Nedeneshallen foran ett entusiastisk publikum. Vi startet kampen litt trått, og etter 10 minutter lå vi under 3-9. Etter en timeout klarte vi å komme i gang, og avsluttet omgangen strålende.

Resultatet var 13-13, og vi hadde ballen med 15 sekunder igjen, men dessverre resulterte en liten uoppmerksomhet i at vi var en bak etter den første omgangen.

I den andre omgangen fulgte lagene hverandre tett gjennom nesten hele omgangen. ØIF dro litt i fra mot slutten, og kampen endte til slutt med et tap på 28-31. Trenerne ser en klar framgang i de tingene laget jobber med, og er samlet sett veldig fornøyde med kampen. Mot slutten av kampen fikk fire unge, lokale helter i fra AK28, Nikolai, Brage, Sebastian og Ola, sjansen til å prøve seg mot elitemotstand.