Skjærgårdslekene oppsummert – Kristiansand

Skjærgårdslekene oppsummert

Her følger Tobbens tanker omkring vår deltakelse på Skjærgårdslekene denne langhelgen.

Vi dro til Skjærgårdslekene, spente på hvor langt vi er kommet i forberedelsene våre til eliteserien. Har jobbet godt siden 21. juli med verdier, samhold og å skape positiv energi i gruppa vår. Det ble en super langhelg med relasjonsbygging innad i gruppa vår.

Fire flotte kamper ga oss gode svar på mye av det vi jobber med i styrkerommet og på håndballtrening. Uavgjort i første kamp mot Runar, selv om forsvaret stadig vekk slo sprekker, var en fin åpning. Bedre forsvar, men flere feil i ankomst, gjorde at vi tapte med to mål mot Fyllingen. Mange spillere stod frem, men det var en litt skuffet gjeng som satt i garderoben fredag kveld.

Lørdag kl. 14:00 var det kamp mot Haslum. Tøft forsvar, fine ankomster, lite tekniske feil og gode målvakter, gjorde at vi vant med fem mål. God følelse etter denne kampen for hele gruppa. Søndag avsluttet vi mot en annen opprykksklubb, Nøtterøy. Gikk raskt i ledelsen, holdt oss godt foran hele kampen og vinner med fire mål. 

Kort oppsummering etter helgen: KRS er i rute, fortsatt mye å jobbe med, men veldig mange gode prestasjoner av mange spillere. Nye muligheter neste helg med tre nye treningskamper. Vi gleder oss!😀👍

  • KRS – Runar 36 – 36
  • KRS – Fyllingen 28 – 30
  • KRS – Haslum 28 – 23
  • KRS – Nøtterøy 38 – 34

For mer informasjon: Kristiansand Topphåndball – Profixio