Skuffende tap mot Fjellhammer – Kristiansand
KRS Topphåndball - Fjellhammer 9.12.2023. Foto: KRS Topp.

Skuffende tap mot Fjellhammer

Vi er halvveis i sesongen og bunken er snudd. Dagens motstander Fjellhammer var også motstander i sesongens første kamp. Da tok hjemmelaget med seg begge poengene i Nye Fjellhammer Arena, etter å ha avgjort kampen i sluttminuttene.

Mye har skjedd siden begynnelsen av september, KRS har fått flere spillere tilbake fra skade, så dette burde absolutt være en kamp det skulle være mulig å få med seg alle poengene i fra, i alle fall om vi kunne få kontroll på vår gamle kjenning Eirik Köpp, som nylig fikk plass på Skarpnes Månedens lag for november. Dessverre gikk det ikke slik. Dette ble, dessverre, en kamp hvor det ikke ville seg for KRS.

Dagens kampsponsor, Taxi Sør.

Fjellhammer best i gang

Henrik Øygarden setter inn 3-5. KRS – Fjellhammer 9.12.2023. Foto: KRS TOPP.

Etter at det var hjemmelaget som sørget for kampens første mål, var det gjestene i fra Fjellhammer som tok føringen i starten av kampen. Eirik Köpp satte inn 1-4 etter fem minutter, og Fjellhammer hadde etablert en ledelse. Fjellhammers ledelse vekslet mellom to og tre mål, frem til Fjellhammer, etter drøye femten minutter, satt inn 6-10 i fra sjumeteren.

Fjellhammer var inne i en god periode og økte til en seksmålsledelse, 7-13 og 8-14, før KRS klarte å redusere to ganger til 10-14. Dessverre glapp det for våre gutter mot slutten av omgangen, en mulighet gjestene fra Fjellhammer ikke lot gå fra seg. Eirik Köpp fastsatte pauseresultatet til 11-19 etter 29:51 i en omgang KRS Topphåndball burde glemme fortest mulig. Det var dessverre lite som fungerte, verken forover eller bakover på banen.

Skuffende kveld for KRS

KRS Topphåndball – Fjellhammer 9.12.2023. Foto: KRS Topp.

Etter en relativt jevn start på omgangen, gikk det meste galt utover i omgangen, både offensivt og defensivt. Halvveis ut i omgangen ledet Fjellhammer med tolv mål, 17-29, og det gikk mot en skuffende kveld for hjemmelaget.

Kampen var i realiteten allerede avgjort. KRS fikk «pyntet litt» på resultatet i sluttminuttene, det ble til slutt timålsseier til Fjellhammer, 28-38. Bjarni Í Selvindi ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Sasser Valde Helveg Sonn ble toppskårer for KRS med fem mål.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), Følg KRS’ viktige hjem­mekamp og chat med vår repor­ter – fvn.no, og NHF sin livedekning, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Fjellhammer | handball.no.