Color Line – Kristiansand

Color Line er Norges største rederi i internasjonal passasjer- og godstrafikk til og fra Norge, og blant Europas ledende rederier innen nærskipsfart.

Color Line AS er blant Europas ledende rederier innen Europeisk nærskipsfart. Selskapet har en flåte på syv skip, og opererer fire internasjonale linjer mellom syv havner i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, med cruise på ruten mellom Oslo og Kiel, transport på rutene mellom Larvik og Kristiansand til Hirtshals, og transport og shopping på ruten mellom Sandefjord og Strømstad. I tillegg til person- og godstransport, driver Color Line konferanse og messer, hotelldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduksjon.

Selskapet sysselsetter ca 2.400 årsverk i fire land, og er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstrafikken i regelmessig trafikk til og fra Norge, med skip registrert i norsk skipsregister og med norsk eierskap samt norsk hovedkontor.

Color Line transporterer årlig nesten fire millioner passasjerer. I tillegg transporteres ca 180.000 fraktenheter, som tilsvarer ca. 130.000 vogntog og utgjør eksempelvis rundt 13 prosent av antallet trailere som årlig passerer Svinesund på grensen mellom Norge og Sverige.

 + 47 22 94 42 00

Hjemmeside: https://www.colorline.no/