Malermester Knutson – Kristiansand

Malermester “Einar Knutson” ble det skrevet i firmaregisteret, den 25.mai 1945. Utrustningen var beskjeden; en herresykkel, noen pensler og i beste fall litt maling. Det var ingen tilfeldighet at markedsføringen i den lokale avisen lød slik: “Utfører alt av malerarbeider så langt materiell kan skaffes”.

Einar Knutson måtte drive firmaet uten telefon de første årene, og det tok enda lenger tid før han byttet ut sykkel med bil. Firmaet vokste jevnt og trutt etter hvert som oppdragene økte, og med årene økte bemanningen til 15 ansatte. Der satte Einar Knutson strek. Kvalitet skulle foran kvantitet. Han hadde selv ansvaret for administrasjon, regnskap, og øvrig kontorarbeid utført på kvelder, netter og helger etter full arbeidstid som malermester, 6 dager i uken.

Mye har skjedd fra den gang til dagens drift med 30 ansatte. Andre generasjon, Asbjørn Knutson har “gått sine barnesko i firmaet. Han overtok gradvis større ansvar for den daglige drift, i takt med at senior langsomt trappet ned etter en lang og strevsom arbeidsdag. I 1977 overtok han formelt driften av firmaet. Asbjørn Knutson ledet og drev firmaet frem til 1. januar 2013.

3. Generasjon Knutson har i dag formelt overtatt firmaet og det ledes av Normann Haugland som daglig leder, og Anders Knutson som prosjektleder. Asbjørn Knutson har stadig en aktiv rolle i bedriften. Vi har flyttet i nye større lokaler i Sørlandsparken. Dette for å ha mulighet til større aktivitet i fremtiden.

38 14 90 80
post@knutson.no
Skibåsen 26c, 4636 Kristiansand, Norge
Hjemmeside: https://www.knutson.no/