Subway – Kristiansand

Historien om SUBWAY

Den 17 år gamle entreprenøren

I 1965 ville Fred DeLuca forsøke å oppfylle sin drøm om å bli lege. I søken etter måter å bidra til å betale for utdanningen sin, foreslo en venn av familien at han skulle åpne en sandwichforretning.

Pete's Subway

Med et lån på 1000 USD tilbød vennen, Dr. Peter Buck, å bli Freds partner. Slik startet et forretningsforhold som kom til å endre fastfoodbransjen.Den første restaurant ble åpnet i Bridgeport, Connecticut i august 1965. Deretter satte de seg som mål å ha åpnet 32 utsalgssteder innen 10 år. Fred lærte raskt hvordan man driver en bedrift, samt viktigheten av å servere et vellaget kvalitetsprodukt, å gi god kundeservice, å holde driftskostnadene nede og å finne gode beliggenheter. Disse tidlige erfaringene fortsetter å være grunnsteinen i vellykkede SUBWAY-restauranter verden over.


SUBWAY History

SUBWAY, Franchisen

I 1974 eide og drev duoen 16 sandwichforretninger rundt om i Connecticut. Da de innså at de ikke ville nå målet om 32 forretninger i tide, begynte de med franchising og lanserte SUBWAY i en periode med bemerkelsesverdig vekst som fortsetter den dag i dag.


History

En frisk fremtid

I dag er SUBWAY verdens største sandwichkjede med mer enn 44 000 utsalgssteder rundt om i verden. Vi har blitt et ledende valg for folk som ønsker raske, næringsrike måltider som hele familien kan nyte. Fred hadde helt fra starten av en klar visjon for fremtiden til SUBWAY. Mens vi fortsetter å vokse, veiledes vi av hans lidenskap for å glede kundene ved å servere smakfulle sandwicher laget på bestilling.