Storfint besøk til Aquarama! – Kristiansand

Storfint besøk til Aquarama!

Denne helga tar gutta våre turen til Arendal for en nytt tøft lokaloppgjør mot ØIF Arendal. Hjemmelaget er nok, ut i fra tabellplasseringen, en soleklar favoritt, men vi skal ta turen til Sør Amfi og gi ØIF kamp om å være Sørlandets beste herrelag! Allerede uka etter får vi imidlertid storfint besøk i Aquarama, når Kolstad med Sander Sagosen i spissen, tar turen til Kristiansand fra Trondheim.

Kolstad troner på tabelltoppen og kan mønstre halve det norske landslaget i tillegg til en islandsk landslagspiller når de tar turen til Kristiansand for å spille kamp mot våre gutter. Serielederen er anført av Sander Sagosen, som har spilt for noen av verdens beste klubber, Kiel og PSG, og som i 2018 ble kåret til verdens beste håndballspiller, og ut i fra tabellplasseringene, skal dette bli kattens lek med musa.

Vi både tror og håper at gutta blir motivert av å spille mot landets beste lag, og klarer å hente frem toppnivået, slik at vi kan få en spennende kamp i Aquarama denne søndagskvelden.

Nå har dere muligheten til å få sett noen av verdens aller beste håndballspillere på parketten i Aquarama, hele åtte spillere fra den norske landslagstroppen som var i EM i januar, Sander Sagosen, Vetle Eck Aga, Magnus Abelvik Rød, Gøran Søgard Johannessen, Simen Ulstad Lyse, Gabriel Ostad Setterblom, Torbjørn Sittrup Bergerud og Magnus Gullerud, i tillegg til den islandske landslagsspilleren Sigvaldi Björn Gudjonsson. Denne sjansen bør dere ikke la gå fra dere!

Det er allerede en del billetter ute, men du har fremdeles mulighet til å sikre deg en billett til ett av sesongens absolutte høydepunkt i Aquarama. Billettene finner du her:

ØIF Arendal-kampen

Billetter til ØIF Arendal-kampen søndag 11.2. finner du her, eller du kan se kampen på TV2 Play, Rema 1000-ligaen, menn: ØIF Arendal – Kristiansand | TV 2 Play. ØIF Arendal mobiliserer veldig til kampen, du kan lese noen av forhåndsomtalene her: