Svak forestilling i Bergen – Kristiansand
Bergen Håndball - KRS Topphåndball 17.9.2023. Foto: KRS Topp.

Svak forestilling i Bergen

Før dagens kamp sto begge lag med to poeng på to kamper, Bergen Håndball slo Runar borte i første serierunde, mens KRS Topphåndball, som de fleste nok har fått med seg, tok to poeng hjemme mot Bækkelaget i siste serierunde, etter at kampen ble avgjort fra sjumeteren i kampens siste sekund.

Ingen førsteomgang for historiebøkene

Gjestene fra Kristiansand kom klart best i gang med kampen, mye takket være vår bakerste mann, Loke Peter Brasen, som stod som en levende vegg de første minuttene av kampen. KRS Topphåndball var oppe i en tomålsledelse, 0-2, etter fem minutter. Imidlertid slapp gjeste hjemmelaget inn i kampen igjen, og etter åtte minutter var lagene like langt, da Bergen utliknet til 3-3.

Bergen Håndball – KRS Topphåndball 17.9.2023. Foto: KRS Topp.

Etter ti minutter av første omgang var vertene for første gang i føringen, 4-3, men gjestene var raske med å utlikne. Det så, nok en gang, ut til å bli en jevn og spennende kamp for KRS Topphåndball. Halvveis i omgangen var KRS Topphåndball et mål foran, 6-7.

Etter en god start på kampen, var siste halvdel av omgangen dessverre ingen god periode fra våre gutter, spesielt i angrep buttet det en del. Det ble for mange bom og personlige feil. Vertene fra Bergen var bedre den siste delen av omgangen og kunne gå til pause med tremålsledelse, 14-11.

Hakk i plata

Dessverre startet andreomgangen som førsteomgangen sluttet. Hjemmelaget kom godt i gang, mens gjestene fra Kristiansand fortsatte med bom og personlige feil. Etter drøye sju minutter hadde vertene doblet sin ledelse til seks mål, 18-12.

Etter ti minutter av andreomgangen så det imidlertid ut til at våre gutter våknet litt, og de reduserte vertenes ledelse fra seks til fire mål. Halvveis ut i andre omgang var stillingen 22-18 i hjemmelagets favør.

Det ble ingen god avslutning på kampen. Våre gutter fortsatte dessverre i samme spor som i den første omgangen, og Bergen Håndball hadde god kontroll på kampen. Vi kan vel heller ikke påstå at dommeravgjørelser ofte gikk bortelagets vei, og da ble det etter hvert en svært tung dag på jobben for våre gutter.

Etter å ha «pyntet» litt på resultatet i sluttminuttene, endte det med tap 30-27. Toppskårer for KRS ble Henrik Øygarden med seks mål.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut Fædrelandsvennen (+), KRS møter nyopp­ryk­ket lag. Følg kampen og chat med vår repor­ter. – fvn.no, og NHF sin livedekning fra kampen, Live kamp, Bergen Håndball – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

ØIF Arendal neste

Illustrasjon: NTH.

Førstkommende søndag er det klart for «Slaget om Sørlandet» igjen! Da kommer ØIF Arendal på besøk i Aquarama for sesongens første Sørlandsderby! Dersom du har tenkt deg på kampen, bør du ikke vente alt for lenge før du sikrer deg billett(er). Billetter til kampen mot ØIF Arendal finner du her: