Tap mot Nærbø – Kristiansand
KRS - Nærbø 1.2.2024. Foto: KRS TOPP.

Tap mot Nærbø

Det ble tap mot Nærbø i dagens kamp i Aquarama. En dårlig førsteomgang ødela dessverre hjemmelagets muligheter.

Førsteomgangen var relativt jevn de første tjue minuttene, selv om det var gjestene som hele tiden var i føringen. Etter 19:05 var resultatet 8-10 i gjestenes favør. I omgangens siste elleve minutter var imidlertid gjestene overlegne, og Nærbø kunne til slutt gå til pause med en sjumålsledelse, 12-19, og

Andreomgangen var, resultatmessig bedre av hjemmelaget, som «vant» denne 16-15. Nærbøs ledelse var imidlertid aldri truet, og gjestene vant til slutt 28-34 og kunne ta poengene med seg hjem til Jæren. Preben Leander Nord-Varhaug ble toppskårer for KRS med sju mål.

Du kan lese mer om kampen hos vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), KRS-smell etter marerittomgang – fvn.no, eller i NHF sin livedekning, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Nærbø | handball.no.