Tap på Jæren – Kristiansand
Illustrasjonsbilde: KRS Topp - Nærbø 23.10.2022. Foto: KRS Topp.

Tap på Jæren

Det ble nok et bortetap for våre gutter i årets sesong. Kveldens kamp gikk mot Nærbø i Sparebanken Vest Arena. Kampe endte med hjemmeseier 30-23, etter at vertene ledet 15-11 til pause.

Det var vertene som kom best i gang, og etter knappe ti minutter var de i føringen med en tremålsledelse, 6-3. Så fulgte en jevn periode, hvor KRS sakte med sikkert spiste seg innpå vertenes ledelse. Etter atten minutter sørget Tollef Lindqvist for balanse i regnskapet, da han satte inn 9-9.

Etter utlikningen tok vertene over kontrollen på kampen igjen og økte sakte men sikkert sin ledelse og kunne til slutt gå til pause med en firemålsledelse, 15-11.

Vertene hadde god kontroll og økte sin ledelse i starten av andre omgang. Etter knappe 37 minutter var ledelsen oppe i åtte mål, da Lars Sigve Hamre satt inn 20-12 for Nærbø. Gjestene kjempet seg innpå vertene i små steg, men kom aldri nærmere enn fem mål. Til slutt endte kampen med sjumålsseier, 30-23, til vertene fra Nærbø.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), Treneren raste da KRS tapte: – Det er for dårlig! – fvn.no, og NHF sin livedekning, Live kamp, Nærbø – Kristiansand Topphåndball | handball.no.