Taxi Sør ny sølvsponsor! – Kristiansand
Foto: Taxi Sør.

Taxi Sør ny sølvsponsor!

Taxi Sør har fått nye eiere, Oslo Taxi, og er nå gjennom en prosess med rebranding av selskapet. Vi er strålende fornøyde med at de, midt i en travel tid, velger både å forlenge sitt sponsorat, men også å styrke det kraftig, når de nå går fra å være medlemmer i KRS-Ringen til å bli sølvsponsorer! 

I forbindelse med avtalesigneringen uttaler salgssjef Rikke Flo følgende:

– Vi velger å gå fra Ringen og over til Sølvavtale for å være med på satsninga til KRS. Dette er vi kjempefornøyde med at vi får lov til å være med på! Det skjer mye spennende i satsningen på herrehåndballen, dette er viktig for byen og for rekrutteringen. Her ser vi KRS gjør en viktig og god jobb!

Nye tilbud

Nytt i år er at Taxi Sør nå kan tilby VIP-taxi, dette passer for arrangementer, grupper, bedrifter osv. Vi kan stille med helsvarte premiumbiler og dresskledde sjåfører. Her kan vi sette opp turer som passer for privatpersoner og bedrifter, ta kontakt for mer informasjon og eventuelle tilbud.

Skal du bestille taxi, last ned Taxifix! Med Taxifix er det enda enklere å bestille drosje! Du får en tur med forutsigbar pris, enkel betaling og tilgang på kvittering, og er enda raskere ute av bilen når turen er slutt. Les mer om Taxifix her: Last ned Taxifix (oslotaxi.no)

Så husk: Last ned taxifix i dag!