Tidenes sponsoravtale for KRS! – Kristiansand

Tidenes sponsoravtale for KRS!

I dag ble det kjent at våre hovedsponsorer Spareskillingsbanken og Mosvold & CO forsterker og forlenger sine avtaler med klubben. De blir med ytterligere tre sesonger og øker sin innsats, slik at de sammen vil bidra med ca. fire millioner fordelt over de tre årene. Dette er den største avtalen som er inngått i KRS Topphåndball sin historie.

Kurt Mosvold, Kenneth Engedal og Peder Langfeldt signerer avtalene.

KRS Topphåndball hadde i dag innkalt til pressekonferanse for å fortelle om den gledelige nyheten.

Sponsornettverket

Spareskillingsbanken og Mosvold & CO har vært våre hovedsponsorer i de foregående sesongene. De fortsetter nå heldigvis å være det, men ønsker svært gjerne å få med seg en tredje aktør på laget.

De to hovedsponsorene skryter av sponsornettverket vi har i KRS Topphåndball. Nettverket består av et sted mellom 110 og 120 sponsorer, der alle har lokal tilhørighet. Samarbeidet i nettverket fungere svært bra, uttaler de! Kurt Mosvold forteller, som et eksempel, at de i Mosvold & CO benytter nettverket aktivt, når nye avtaler skal inngås.

Veien videre

De to hovedsponsorene er veldig fornøyde med hva KRS har klart å få til i løpet av de få årene klubben har eksistert. Klubben har vært flinke til å knytte til seg ressurspersoner, både i styret og i utvalg og i administrasjonen. Sportslig har klubben prestert veldig bra, og de to hovedsponsorene er rimelig sikre på at laget klarer å sikre seg plassen i Rema 1000-ligaen også for neste sesong. Og de ønsker fortsatt utvikling. Men ting tar tid! Vår naboklubb Vipers brukte 15 – 20 år på å nå dit de er i dag. KRS må bygge stein på stein, og det er viktig å knytte til seg nye ressurspersoner hvert år, samtidig som man klarer å holde på de eksisterende.

De to hovedsponsorene ønsker heldigvis å være med videre på jobben med å utvikle KRS Topphåndball, og håper at klubben, i løpet av en treårsperiode, kan etablere seg i topp 5 og begynne å lukte på medaljer. Med den satsingen som nå skjer i herrehåndballen i Norge, og den interesseøkningen det forhåpentligvis vil gi, synes de at det er veldig gøy at vi har med en lokal aktør i toppen av herrehåndballen. Og det er også svært viktig for de unge talentene i landsdelen å ha en lokal klubb i førersetet. KRS skal være flaggskipet for landsdelens herrehåndball, er de to hovedsponsorene enige om!

Les mer om saken hos Fædrelandsvennen: https://www.fvn.no/sport/i/7dMlG9/nyhetsstudio-sport?pinnedEntry=119893.

I videoen under kan du se et kort intervju gjort med Kurt Mosvold fra Mosvold & CO i forbindelse med kontraktsigneringen.

Kurt Mosvold.

I videoen under kan du se et kort intervju gjort med Kenneth Engedal fra Spareskillingsbanken i forbindelse med kontraktsigneringen.