To tap for G18 i dagens kamper i Lerøy-serien – Kristiansand

To tap for G18 i dagens kamper i Lerøy-serien

Runde to av Lerøy-serien ble i dag blitt spilt i ulike haller landet rundt. KRS Topp tok i mot Halden Topphåndball og Haslum HK til kamper i Idda Arena. Før dagens kamper lå KRS på fjerdeplass på tabellen, á poeng med tredjeplassen, som kan gi plass i sluttspillet.

Halden TH – KRS Topp

Dagens første kamp for KRS sin del var mot Halden Topphåndball 11:00. Etter en jevn start på førsteomgang, tok KRS over føringen og førte kampen lenge. På det meste var de oppe i en firemålsledelse (4-8 etter ca. elleve minutter), og beholdt føringen på kampen inntil Halden utliknet til 11-11 etter 21:43. Resten av omgangen var jevn, Halden fastsatte pauseresultatet til 14-13 fjorten sekunder før pause.

Det ser ut til at Halden Topphåndball benyttet pausen best. Halden skårte andreomgangs fire første mål i løpet av omgangens første tre minutter og økte, med det, ledelsen til fem mål. Halden beholdt grepet på kampen, KRS kom dessverre aldri nærmere enn tre mål. KRS pyntet på resultatet med kampens to siste skåringer, og fastsatte sluttresultatet til 31-27 tjue sekunder før slutt.

Detaljer fra kampen kan du finne her: Live kamp, Halden TH – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

KRS Topp – Haslum HK

KRS åpnet kampen mot Haslum forrykende og ledet 3-0 og 4-1 i løpet av kampens første to minutter, men så gikk dessverre det meste i stå for KRS-guttene. Haslum snudde 4-1 til 4-9 i løpet av de følgende åtte minuttene, og en glimrende start på kampen, var med ett snudd til en tung og vanskelig oppgave.

Situasjonen ble ikke bedre utover i omgangen, Haslums målvakt Eirik Haugli stengte målet og bortelaget økte sakte men sikkert sin ledelse, og kunne til slutt gå til pause med timålsledelse, 9-19. I andreomgang hadde Haslum full kontroll og kontrollerte kampen inn til en meget komfortabel syttenmålsseier 38-21.

Detaljer fra kampen kan du finne her: Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Haslum HK | handball.no.

Tabellen

I dagens tredje kamp slo Haslum HK Halden TH 24-21, og topper dermed fremdeles tabellen i avdeling 3. KRS Topp rykket ned en plass, og ligger nå på femteplass. KRS har nå spilt mot tre av de fire lagene foran seg på tabellen. Vi satser på bedre resultat i de to avsluttende rundene som, for KRS Topp sin del, spilles i Trondheim 6.3.2022 og i Drammen 3.4.2022.