To treningskamper spilt i Danmark – Kristiansand

To treningskamper spilt i Danmark

KRS Topp deltar i showkampprogrammet under Generation Handball i Danmark. Mandag var det Vendsyssel som var motstandere, mens tirsdagens kamp ble spilt mot Grindsted GIF. Torsdag er det HØJ Elite Håndbold som blir motstandere. Her følger en liten rapport fra de to første kampene.

Vendsyssel

Vi vinner 26-25 etter å ha ligget under 11-13 til pause. Victor og Robin uttaler følgende etter kampen: Etter en dårlig start er vi fornøyd med de siste 45 minuttene av kampen, vi har jobbet mest med forsvarsarbeidet på trening den siste tiden og noen frukter av dette ser vi i denne kampen.

Etter kampen uttaler Victor følgende:

I vår andre kamp i Viborg møter vi Grindsted fra dansk 1. divisjon. Siden vi har startet de to første treningskampene dårlig, fikk guttene klar beskjed om å være på fra start. Det svarte de godt på og vi spiller veldig fint forsvar i hele 1. omgang. Fremover sliter vi mer, men det skyldes at vi har en del nye spillere som skal finne samhandling og timing med hverandre, og at jeg og Robin har valgt å fokusere på forsvaret de to ukene vi nå hatt sammen. Elleve innslupne mål i 1. omgang er vi fornøyd med. I andre omgang spiller vi ok de første femten minuttene, men går deretter tom på energi og taper til slutt med fem mål. Vi er veldig fornøyd med guttenes innsats i kampen, de står på og gir alt de har i 60 minutter, og det er masse bra å ta med seg inn til neste kamp som er på torsdag mot HØJ Elite.

Sesongkort

Vi minner om at sesongkortsalget er i gang. I første omgang har vi åpnet opp for sesongkortsalg på Felt B. Nytt av året, er at vi tilbyr sesongkort til familier i forskjellige konstellasjoner. I sesongkortet er alle hjemmekamper i NM, Rema 1000-ligaen og eventuelt sluttspill/kvalifisering sesongen 2023/2024 inkludert.