Tøff bortekamp mot Drammen – Kristiansand

Tøff bortekamp mot Drammen

Etter onsdagens seier mot ØIF Arendal og fire seire på de fem siste seriekampene, var det lov til å drømme om nok et godt resultat. Men Drammen ble for tøffe i dag, og vant til slutt 35-26, etter å ha ledet 20-13 til pause.

Kampen nesten avgjort i førsteomgang

KRS Topp startet kampen bra, og ledet 1-2 etter drøye to minutter, men det var siste gang våre gutter var i føringen. Drammen tok over føringen, men våre gutter holdt lenge godt følge. Etter 21:23 reduserte Preben Leander Nord-Varhaug vertenes ledelse til tre mål, 13-10. Men derfra og omgangen ut, var det stort sett Drammen det handlet om, og vertene kunne gå til pause med sjumålsledelse, 20-13.

Hjemmelaget ble for sterke i andreomgang

Drammen hadde god kontroll på kampen i andre omgang også, og økte sakte men sikkert ledelsen sin. Etter 10:22 var ledelsen økt til elleve mål, 27-16. Så fulgte en periode på elleve-tolv minutter hvor gjestene sakte med sikkert reduserte vertenes ledelse til fem mål. Etter 23:59 økte vertenes ledelse til seks mål, 31-25, og det virker som om lufta gikk ut av våre gutter. Drammen kontrollerte greit inn til en nimålsseier 35-26.

KRS sin toppskårer i kampen, ble Øyvind Frigstad med fem mål.

Les mer om kampen hos Fædrelandsvennen (+) KRS fikk bank av topplag: – En vanvittig dårlig følelse – fvn.no, eller hos Håndballforbundet, Live kamp, Drammen – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Elverum neste

Våre gutter fortsetter november med nok en toppkamp, til helga kommer Elverum til Aquarama. Lørdag 19.11.2022 klokka 17:00 er det avkast i Aquarama. Vi håper på masse publikum, billetter til kampen finner du her: