Tre nye bedrifter med i KRS-Ringen – Kristiansand
Foto: Terje Refsnes

Tre nye bedrifter med i KRS-Ringen

KRS-Ringen er i stadig vekst. På det nåværende tidspunkt er 46 bedrifter med i denne sponsorgruppen. De siste dagene har vi fått tre nye medlemmer, Hos Naboen, Ole Moe AS og Stillasfag.

Hos Naboen

Janne Vangen

Hos Naboen, sentralt plassert i Markensgate 19, tilbyr mat og arrangement i en hyggelig atmosfære.

Janne Vangen, på bildet, og daglig leder Leiv Rune Sangesland ønsker å være med på å bidra til at KRS Topphåndball kan etablere seg i norgestoppen, og har signert en treårskontrakt som Ringen-medlem. Dette er vi, selvfølgelig, svært glade for.

Ole Moe AS

Geir Åge Nomeland, daglig leder

Ole Moe AS er en totalleverandør innen jernvare og maling til jernvareforretninger, byggevareforretninger, fargehandlere, håndverkere, landbrukssektoren, dagligvare og elektrobransjen, og burde være en interessant samarbeidspartner for flere av våre Ringen-medlemmer. Det at Ringen-medlemmer og sponsorer kan gjøre nytte av hverandres tjenester, er et viktig aspekt ved vårt B2B-nettverk. Vi er derfor svært fornøyde med å få med en aktør som Ole Moe AS i vårt nettverk.

Stillasfag

Glenn Valvik

StillasFag AS er en komplett leverandør av stillasløsninger. De har nå signert en treårsavtale som Ringen-medlem, noe vi setter stor pris på.