Ung, lokal målvakt har signert for KRS – Kristiansand
16: Aksel Hangeland Paulsen . Foto: KRS Topp.

Ung, lokal målvakt har signert for KRS

KRS Topphåndball har signert det lokale målvaktstalentet Aksel Hangeland Paulsen. Aksel er født 10.12.2005 og fordriver tiden som elev på toppidrettslinja på KKG.

Vi har stilt Aksel noen spørsmål om hvordan dette oppleves for han. 

Hvordan er det å ha signert en kontrakt med KRS topphåndball?

16: Aksel Hangeland Paulsen . Foto: KRS Topp.

– Det er veldig spennende og stas å ha signert kontrakt med KRS, spesielt som 17-åring. Jeg gleder meg til årets sesong og ser frem til alle øyeblikkene, og ikke minst det å kunne utvikle meg som spiller. Jeg har stor tro på dette prosjektet, og det er en ære å få være en del av denne satsningen. Det blir gøy å spille på et høyere nivå og jeg ser frem til å bli utfordret av de store gutta.  

Hva er ambisjonene dine på håndballbanene?

– Spille for Landslaget!  

Hvordan har du blitt tatt i mot på laget?

– Jeg har blitt tatt i mot av en fantastisk spillergruppe og ikke minst trener-team. På trening er alle hyggelige og inkluderende, og det er en fantastisk følelse å bli tatt i mot av en så sammensveiset gruppe.   

Helt til slutt, er det noe annet du vil tilføye?  

– Jeg ser fram til å skape gode minner. Gleder meg til å se dere i Aquarama!

Trenernes tanker

Vi spurte også trenerne hva de tenkte om signeringen. Her er deres svar:

– Aksel er en ung og spennende målvakt. Vi jakter hele tiden etter spillere i de lokale klubbene som vi håper og tror kan ta steget og etter hvert spille for KRS i AQ. Aksel er en type med god treningsinnsats, ydmyk og har god oppfølging i det daglige på skole-klubb og hos oss på hospitering. 

Illustrasjon: NTH.

Vi ønsker Aksel velkommen til klubben og ønsker han lykke til videre med karrieren! Vi gleder oss til å se han mellom stengene i Aquarama!