Utklasset i Trondheim – Kristiansand

Utklasset i Trondheim

Før kveldens kamp, var Kolstad alene på toppen av Rema 1000-ligaen med ti seire på sine ti første kamper, så det er en formidabel motstander våre gutter skulle bryne seg på i kveld.

Frisk start på førsteomgangen

KRS, anført av en frisk Øyvind Frigstad, viste ingen respekt for vertene i begynnelsen av kampen. Tvert i mot, de gikk rett i strupen på topplaget og ledet 1-3 etter to og ett halvt minutt.

Vertene hentet inn gjestenes ledelse, og etter 09:46 tok hjemmelaget for første gang ledelse i kampen, 6-5. De neste minuttene handlet det meste om Kolstad, som i løpet av de neste fem minuttene økte ledelsen til fem mål, 5-10. Det mest gledelige i denne perioden, var at unggutten Stian Omdal fra AK 28 fikk sin debut for KRS Topphåndball.

Kolstad hadde festet grepet om kampen, og sakte men sikkert økte vertenes ledelse utover omgangen. Til pause var vertene sju mål foran, 20-13.

Bra start på andreomgang også

Våre gutter startet også andreomgang bra, og kunne etter 9:34 redusere til seksmålsledelse, 24-18, ved Herman Bredal Oftedal. Utover omgangen blir det imidlertid klart at vi savner en del av våre skadede spillere, Kolstad ble for sterke for oss, og reiste i fra.

På en ellers vanskeligdag, sto trioen Øyvind Frigstad, Mathias Risøy og Mats Mork tidvis fram med gode prestasjoner. Kolstad kruste inn, og vant til slutt med fjorten mål, 39-25.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), Tar KRS en storskalp? Følg kampen mot serielederen direkte – fvn.no, eller Håndballforbundets livedekning, Live kamp, Kolstad – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Kommende kamper

Våre gutter skal ut i nok en bortekamp allerede førstkommende søndag, da er det Haslum sko står på programmet, og kampen kan du se på Harveys Sportsbar. Neste hjemmekamp finner sted onsdag 14.12., da er det Runar Sandefjord som kommer på besøk til Aquarama. Billetter får du her: