Velkommen til kamp! – Kristiansand

Velkommen til kamp!

Regjeringens lettelser i koronatiltakene 1.2.2022 medfører at vi nå kan åpne opp Aquarama og ta i bruk hele tribunen igjen. Vi må fremdeles holde meteren og ha på oss munnbind, bortsett fra når vi sitter på plassene våre, men ellers er det få begrensninger.

Februar blir en utrolig viktig måned for KRS. Vi har tre hjemmekamper, 6.2. mot Bergen, 13.2. mot Tønsberg Nøtterøy og 26.2. mot Bækkelaget. Vi møter også Kolstad (9.2.) og Fjellhammer (20.2.) i løpet av februar. Plasseringsmessig vil trolig mye være avgjort etter disse februarkampene, og vi satser på at vi har de fleste av disse lagene under oss på tabellen når vi går inn i mars måned.

Gutta trenger nå all den støtten de kan få, så vi håper at tribunene i Aquarama fylles opp på de kommende hjemmekampene. Billetter til kampene er tilgjengelige både på nett og i vår app.

Billetter

KRS Topp – Bergen 6.2.
– Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/330
– App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=330

KRS Topp – Tønsberg Nøtterøy 13.2.
– Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/332
– App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=332

KRS Topp – Bækkelaget 26.2.
– Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/334
– App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=334

Vi ønsker å se flest mulig unge håndballspillere på tribunen under kampene våre og tilbyr derfor spesialpriser til regionens ungdoms- og barnelag. Ta kontakt med peder@krstopp.no, så ordner han et spesialtilbud til laget ditt.